Ook voor elektrisch onderhoud ga je naar Matejczyk Autoservice

Duurzaam, geruisloos en modern. Elektrificatie is een prachtig iets. Iets wat minder prachtig is, is dat veel mensen niet weten waar ze terecht kunnen voor onderhoud aan hun elektrische of hybride auto. Wij spelen hier graag op in en zijn sinds kort bevoegd om aan dit type auto’s te werken.

Matejczyk Autoservice elektrische auto onderhoud Tesla onderhoud Polestar Dongen

Hypermodern op het eerste oog, zo’n elektrische auto. Anno 2022 rijden er ruim zevenhonderdduizend elektrische en hybride auto’s in ons kikkerlandje, stelt het CBS. Dat is goed voor het milieu, maar minder goed voor de kostbare tijd van jou als consument. Ondanks de grote hoeveelheden elektrische auto’s zijn er namelijk bijna geen servicepunten in Nederland. Maar wees gerust: dit triggerde ons om – evenals elektrische automerken – innovatief te zijn.

Totaaloplossing

Sinds eind vorig jaar kun je bij ons terecht voor reparaties en onderhoud aan je elektrische auto. Wat wij bieden in een notendop:

  • Regulier onderhoud als airco-onderhoud, banden- en wielenwissels, repareren van verlichting, vernieuwen van diverse filters, vervangen van de accu en meer. Twijfel je of wij je kunnen helpen met een reparatie? Schroom niet om contact op te nemen.
  • Onze monteur Koen beschikt over een NEN9140-certificaat en is daarmee bevoegd om aan Electric Vehicles te ‘sleutelen.’
  • Wij beschikken over de meest moderne uitlees- en diagnoseapparatuur. Daarnaast hebben we alle benodigde gereedschappen en veiligheidsmiddelen in huis.

APK

Verloopt de APK van jouw hybride of elektrische auto binnenkort? Maak dan een afspraak. Bij elektrische servicepunten zijn de wachttijden immens. Wij onderhouden en keuren jouw hybride of elektrische auto op één plek.

Locatie

Torenstraat 47, 5104 GE Dongen,

Nederland

Openingstijden

Ma – Do | 08:00 – 17:30

Vr | 08:00 – 17:00

Contact

Telefoon: 0162 312261

Email: matejczyk@gbautoservice.nl