Open en eerlijk

Wij houden van open en eerlijke communicatie. Ook in onze nieuwsartikelen komt dat terug. Op deze pagina lees je zo nu en dan een update over ons bedrijf. In tegenstelling tot veel andere bedrijven plaatsen wij alleen nieuws wanneer het ook écht nieuws is, want we hebben het druk genoeg met auto’s onderhouden en repareren. Veel leesplezier!

Bart Verweij (links)
Matejczyk-Autoservice-Wintersport-Winterbanden-Dongen

Ik ga op wintersport en neem mee...​

Helm, muts, skibril… alles is gepakt en jij en het gezin zijn klaar om te gaan. Toch? Niet helemaal. In Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk gelden andere verkeersregels dan in Nederland. Wij geven je tips voor een goed voorbereide reis.

Prijzen occasions blijven dalen

Klaar voor goed nieuws? De prijzen van occasions dalen! Vooral de gemiddelde tweedehands auto wordt aanzienlijk betaalbaarder. In vergelijking met het begin van het jaar is er een aanzienlijke verlaging van ongeveer 500 euro. Deze dalende trend zet door, waardoor we momenteel minder betalen voor tweedehands auto’s dan in maart van dit jaar. Laten we eens kijken naar de cijfers van AutoScout24.

Een occasion van garagebedrijf Matejczyk Autoservice in Dongen
Matejczyk Autoservice, een autogarage in Dongen

Vijf redenen om te kiezen voor een occasion anno 2023

Het elektrische tijdperk is in volle gang. Elk jaar stijgt het aantal elektrische auto’s dat op de markt komt, en velen maken de overstap naar milieuvriendelijke mobiliteit. Toch betekent dit niet dat je de klassieke ‘occasion’ opzij moet schuiven. Hier zijn vijf redenen waarom het kopen van een gebruikte auto nog steeds een verstandige keuze is, zelfs te midden van de elektrische revolutie.

De kilometerteller van: Geert Beekers

‘Stapsgewijs groeien’, dat is de ambitie die eigenaar Geert nastreeft. Geert staat inmiddels enkele jaren aan het roer van Matejczyk Autoservice en dat bevalt hem goed: “Ik ga met meer plezier naar mijn werk dan ooit tevoren.” We spraken met Geert over zijn loopbaan, toekomstvisie en meer.

Geert Beekers van Matejczyk Autoservice zit achter zijn bureau.
Matejczyk-Autoservice-Autogarage-Dongen-Garage-rijd-zuiniger_0001_2

Bespaar geld en rijd groen: tips voor een zuinige rijstijl​

Een zuinige rijstijl bespaart niet alleen geld, maar vermindert ook de uitstoot van schadelijke stoffen en draagt bij aan een duurzamere toekomst. Hier zijn enkele tips om een zuinige rijstijl te ontwikkelen en geld te besparen op je brandstofkosten.

Nieuw: deeltjesteller, gereedschapskar én bandenapparaat​

Stilzitten? Daar houden we niet zo van. We houden – om het op z’n Brabants te zeggen – graag ‘de gas erop.’ En om de gas erop te houden, innoveren we geregeld. Onlangs schaften we verschillende soorten nieuw gereedschap aan. 

Nieuw gereedschap - bandenapparaat, deeltjesteller, gereedschapskar | Matejczyk Autoservice Dongen

De kilometerteller van: Sjors de Hoogh

Handjes in de techniek zijn zeldzaam anno 2022. Ondanks dat vinden gelukkig nog steeds mensen hun passie in de techniek. Sjors (18) is zo iemand. Hij loopt stage bij Matejczyk en kijkt ernaar uit zich nóg meer te verdiepen in de automotive branche. “Met name het gedeelte Electric Vehicles (EVs) vind ik ontzettend interessant.”

De kilometerteller van: Koen van den Hoven

Onze collega Koen bekleedt sinds vier jaar de functie van eerste monteur en is niet meer weg te denken uit ons team. “En dat begon allemaal met een telefoontje van Geert”, glimlacht hij. Samen met Koen blikken we terug én vooruit.

Ook voor elektrisch onderhoud naar Matejczyk Autoservice

Duurzaam, geruisloos en modern. Elektrificatie is een prachtig iets. Iets wat minder prachtig is, is dat veel mensen niet weten waar ze terecht kunnen voor onderhoud aan hun elektrische of hybride auto. Wij spelen hier graag op in en zijn sinds kort bevoegd om aan dit type auto’s te werken.

Matejczyk Autoservice elektrische auto onderhoud Tesla onderhoud Polestar Dongen
Matejczyk-Autoservice-Dongen-2022_0004_0310-Shoot-Matejczyk Autoservice-2

Innovaties ten top: aanschaf nieuwe hefbrug en andere indeling werkvloer

‘’Stapje voor stapje investeren in de toekomst, en vooral de persoonlijke aandacht voor de klant niet uit het oog verliezen.’’ Als Geert Beekers Matejczyk Autoservice overneemt eind 2016, zijn dat de woorden die uit zijn mond komen. Vandaag de dag zijn Geert en zijn team nog steeds druk bezig met innoveren. Sinds deze week beschikt Matejczyk Autoservice over een nieuwe hefbrug. ‘’Ook voor reparatie, onderhoud en APK van de grotere campers en bussen kan men voortaan bij ons terecht.’’

Matejczyk Autoservice draagt steentje bij aan zorgbus Mijzo

Sinds februari 2019 beschikt zorginstelling Mijzo (voorheen Volckaert) over een nieuwe zorgbus. Matejczyk Autoservice levert zowel op technisch als financieel vlak een bijdrage aan het transportmiddel. Eigenaar Geert Beekers: “Het geeft een goed gevoel de bewoners van Mijzo te kunnen voorzien van stabiel en veilig vervoer.”

Matejczyk-Autoservice-Dongen-2022_0004_0310-Shoot-Matejczyk Autoservice-2

10 jaar Bart Verweij

12 september 2019: een doodgewone werkdag voor onzen Bart. Hij begint de dag met een ‘bakske koffie’ en gaat vervolgens aan het sleutelen. Niet veel later komt Geert hem tegemoet lopen om hem de hand te schudden en een cadeau – een bluetooth speaker – te overhandigen. ‘’Proficiat met je 10- jarig jubileum jongen’’, klinkt het. Bart schiet volop in de lach: ‘’Is dat vandaag? Ik had er helemaal geen erg in!’’

Locatie

Torenstraat 47, 5104 GE Dongen,

Nederland

Openingstijden

Ma – Do | 08:00 – 18:00

Vr | 08:00 – 17:00

Contact

Telefoon: 0162 312261

Email: matejczyk@gbautoservice.nl