Prijzen occasions blijven dalen

Klaar voor goed nieuws? De prijzen van occasions dalen! Vooral de gemiddelde tweedehands auto wordt aanzienlijk betaalbaarder. In vergelijking met het begin van het jaar is er een aanzienlijke verlaging van ongeveer 500 euro. Deze dalende trend zet door, waardoor we momenteel minder betalen voor tweedehands auto’s dan in maart van dit jaar. Laten we eens kijken naar de cijfers van AutoScout24.

Een occasion van garagebedrijf Matejczyk Autoservice in Dongen

Dalende prijzen in perspectief

In maart 2023 lag de gemiddelde prijs van een tweedehands auto op €24.519, maar in oktober is deze gedaald naar €24.097. Hoewel dit nog steeds hoger is dan een jaar geleden (€23.403), geeft de voortdurende daling hoop aan liefhebbers van tweedehands auto’s.

Een blik op de toekomst: wordt €15.000 de nieuwe standaard?

De voorspellingen zijn positief voor de occasionkopers. Met de huidige trend zou de prijs van een gemiddelde tweedehands auto volgend jaar kunnen dalen naar een vriendelijke €15.000, of zelfs nog minder. Dit nieuws zal zeker enthousiast worden ontvangen door iedereen die op zoek is naar een voordelige deal op de tweedehands automarkt.

Populairste occasions oktober 2023

Hieronder volgt een lijst met de populairste occasions van de afgelopen maand. Of je nu geïnteresseerd bent in verbrandingsmotoren of elektrische auto’s, ontdek welke modellen hoog op de lijst staan!

Conclusie: een gunstige tijd voor occasionliefhebbers

Kortom, de dalende prijzen van tweedehands auto’s maken dit een gunstige tijd voor occasionliefhebbers. Met verwachtingen van verdere prijsdalingen en een mogelijk nieuwe standaard van €15.000, is het moment misschien wel gekomen om je volgende rit op de tweedehands markt te scoren.

Locatie

Torenstraat 47, 5104 GE Dongen,

Nederland

Openingstijden

Ma – Do | 08:00 – 18:00

Vr | 08:00 – 17:00

Contact

Telefoon: 0162 312261

Email: matejczyk@gbautoservice.nl